APIE MUS

Esame inovatyvi strateginio valdymo konsultacijų įmonė, jau daugiau nei 18 m. viešojo sektoriaus ir privačioms įmonėms teikianti projektų rengimo ir valdymo, tyrimų bei mokymų paslaugas. Ilgalaikė darbo patirtis lemia įmonės teikiamų paslaugų įvairiapusiškumą bei nuolat augančią darbuotojų kompetenciją. Plėsdami ir stiprindami santykius su rinkos ekspertais, užtikriname mūsų klientams kokybiškai įgyvendintus projektus bei galimybę prisitaikyti prie įvairiausių poreikių.

PAGRINDINĖS VEIKLOS SRITYS

01

Strateginis valdymas

Strateginis valdymas užtikrina, kad įstaigos strateginiai tikslai būtų suderinti su finansinėmis galimybėmis, ji žinotų savo ilgalaikius uždavinius ir jų siekimui numatytus išteklius, kad būtų suformuotas patikimais duomenimis pagrįstas strateginių pokyčių portfelis bei savalaikiai stebimas pokyčio realizavimas.

02

Projektų rengimas

EIP konsultantai yra sukaupę daugiau nei 20 m. patirtį rengiant paraiškas, investicijų projektus, galimybių studijas, vertinimus, veiklos, kaštų-naudos analizes ir verslo planus savivaldybių administracijoms, valstybės ir savivaldybių įstaigoms, privatiems juridiniams asmenims. Teikiame profesionalias projektų rengimo paslaugas nuo projektų ir juos lydinčių dokumentų paruošimo iki atstovavimo vertinančioje institucijoje.

03

Veiklos optimizavimas

Įstaigų ir organizacijų veiklos valdymo gerinimas ir efektyvumo didinimas būtinas siekiant užtikrinti kokybišką paslaugų teikimą. Kiekvienos organizacijos tikslas – teikti kokybiškas paslaugas per įmanomą trumpiausią paslaugų teikimo greitį, tokiu būdu sumažinant klaidų pasitaikymo tikimybę, skundų skaičių, laiko bei finansinių išteklių praradimus.

04

Mokymų renginių organizavimas

Bendradarbiaujame su daugiau nei 170 lektorių, todėl kiekvienam projektui galime parinkti labiausiai kliento poreikius atitinkantį konkrečios srities profesionalą. Gausi mokymų temų pasiūla leidžia mums būti lankstiems ir į kiekvieną projektą pažvelgti individualiai – kurti naują mokymų turinį, kuris yra pritaikytas konkrečios organizacijos poreikiams tenkinti.

MŪSŲ KLIENTAI

MŪSŲ KOMANDA

Darius Gurskis

Vadovaujantis partneris, direktorius

 

 

 

 

El. paštas: d.gurskis@eip.lt

Mob. tel.: +370 652 65802

Justina Pociukonė

Partnerė, Projektų

rengimo skyriaus vadovė,

PRINCE2®

 

 

El. paštas: j.pociukone@eip.lt

Mob. tel.: +370 612 73003

Agnė Kanapeckaitė

Asocijuota partnerė, Pardavimų

vadovė

 

 

 

El. paštas: a.kanapeckaite@eip.lt

Mob. tel.: +370 613 84159

Irinijus Steponavičius

Mokymų skyriaus vadovas

 

 

 

El. paštas:

i.steponavicius@eip.lt

Mob. +370 656 76391

EIP NAUJIENOS